QUARANTINE MODE!
WE GIVE YOU 40% OFF !!
Women
Knitwear / CardigansBodysuitsBlazersTrousersShirts & BlousesDressesSkirtsHoodies / SweatersOverallsJackets
Men
JacketsTrousersT-Shirts / ShirtsHoodies / Sweaters
Vintage Designed for Men, Worn by Women
Sales
Shop All
Search
My Bag (0)
0

Customer Care

Privacy / Policy

Σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και Cookies θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες που ισχύουν σχετικά τη χρήση των προσωπικών δεδομένων των των χρηστών και των πελατών μας, ανεξάρτητα από το κανάλι ή το μέσο το οποίο χρησιμοποιείτε για να συνεργαστείτε μαζί μας.
Είμαστε διαφανείς σχετικά με το τι κάνουμε με τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να κατανοήσετε τις συνέπειες του τρόπου που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας και τα δικαιώματα που έχετε σε σχέση με τα δεδομένα σας:
Έχουμε μονίμως διαθέσιμες για εσάς όλες τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και Cookies ώστε να μπορείτε να ελέγχετε όταν το κρίνετε απαραίτητο και, επίσης,
Θα βρείτε και επιπλέον πληροφορίες για κάθε επεξεργασία των δεδομένων σας κατά τη διάρκεια που συνεργάζεστε μαζί μας.
● Αυτές είναι ορισμένες ονομασίες που χρησιμοποιούμε σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου και Cookies:
● Όταν μιλάμε για την Πλατφόρμα μας, αναφερόμαστε γενικά σε οποιοδήποτε από τα κανάλια ή μέσα, ψηφιακά ή αυτοπρόσωπα, που μπορεί να έχετε χρησιμοποιήσει για να αλληλεπιδράσετε μαζί μας. Τα κυριότερα είναι:
● Η Ιστοσελίδα μας, www.theblenderhouse.com
● Το προφίλ μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, Facebook)
● Αυτοπροσώπως;

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας των δεδομένων σας είναι:
προσωπική εταιρεία με το διακριτικό τίτλο “BLENDER” με έδρα την Κέρκυρα, και διεύθυνση ηλ. Ταχυδρομείου info@theblenderhouse.com

Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ρυθμίσει και είμαστε από κοινού υπεύθυνοι για την επεξεργασία και την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Ο Κανονισμός 2016/679 / ΕΕ, γενικά γνωστός ως Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR), συντάχθηκε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων των πολιτών της ΕΕ. Αντικαθιστά την οδηγία 95/46 για την προστασία των δεδομένων, η οποία στοχεύει στην εναρμόνιση και τη διεύρυνση της εμβέλειας της νομοθεσίας της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στις 25 Μαΐου 2018, η GDPR τέθηκε σε ισχύ. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι χρήστες γνωρίζουν τους προαναφερθέντες κανονισμούς και ότι όλες οι πληροφορίες και / ή τα προσωπικά τους στοιχεία υποβάλλονται σε νόμιμη επεξεργασία και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους, εκτός εάν δώσετε τη συγκατάθεσή σας.

H BLENDER μπορεί να ζητήσει προσωπικά στοιχεία μέσω του προσωπικού ή των εντύπων του ιστότοπου της. Αυτό εξασφαλίζει ότι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε σχετικά με την παραγγελία σας. Μοιράζοντας τα προσωπικά σας στοιχεία μαζί μας, συμφωνείτε ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε, αλλά μόνο για τους σκοπούς που συγκεντρώθηκαν.

Η BLENDER αναλαμβάνει την ευθύνη να φροντίζει για την συλλογή των πληροφοριών (προσωπικά δεδομένα) και την προστασία τους. Ακολουθούμε το GDPR ανά πάσα στιγμή όταν ζητάμε ή διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας.

Μερικές φορές μπορεί επίσης να μοιραστούν ευαίσθητες πληροφορίες με τους πελάτες μας για παράδειγμα. πληροφορίες για την υγεία. Θα ζητούμε πάντα ρητή συγκατάθεση προτού συλλέξουμε ή χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες.

Εν κατακλείδι, η BLENDER θα ήθελε να εξασφαλίσει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή / και στους πελάτες τους τα εξής:

Όλα τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να υποβάλλονται σε δίκαιη και νόμιμη επεξεργασία.
Τα δεδομένα επεξεργάζονται μόνο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν.
Τα δεδομένα είναι επαρκή, συναφή και όχι υπερβολικά.
Τα δεδομένα είναι ακριβή και ενημερωμένα.
Τα δεδομένα και τα στοιχεία επικοινωνίας δεν διατηρούνται περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε τα παραπάνω στοιχεία στα αρχεία μας, θα σας ζητηθεί η συγκατάθεσή σας.
Τα δεδομένα προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και απώλεια ή ζημιά.

ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ανάλογα με το σκοπό για τον οποίο επεξεργαζόμαστε κατά καιρούς τα δεδομένα σας, όπως εξηγήσαμε ανωτέρω, χρειάζεται να επεξεργαστούμε ένα ή περισσότερα από τα δεδομένα σας, τα οποία γενικά θα είναι, κατά περίπτωση, τα ακόλουθα:
▪ Τα στοιχεία ταυτότητας σας (για παράδειγμα, το όνομα, το επώνυμό σας, τη γλώσσα και τη χώρα από την οποία αλληλεπιδράτε μαζί μας, στοιχεία επικοινωνίας κ.λπ.);
▪ Οικονομικές πληροφορίες και πληροφορίες συναλλαγών (για παράδειγμα, στοιχεία πληρωμής ή της κάρτας σας, πληροφορίες σχετικά με τις αγορές σας, παραγγελίες, επιστροφές κ.λπ.);
▪ Δεδομένα σύνδεσης, γεωγραφικής θέσης και περιήγησης στο Διαδίκτυο (εάν για παράδειγμα επικοινωνείτε μαζί μας από το κινητό σας,);
▪ Εμπορικές πληροφορίες (για παράδειγμα, αν έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό μας δελτίο),
▪ Πληροφορίες για τα γούστα και τις προτιμήσεις σας.

Να θυμάστε ότι όταν σας ζητάμε να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας δεδομένα για να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργία ή υπηρεσία της πλατφόρμας, θα επισημάνουμε ορισμένα πεδία ως υποχρεωτικά, δεδομένου ότι πρόκειται για δεδομένα που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να παρέχουμε την υπηρεσία ή να σας δώσουμε πρόσβαση στη συγκεκριμένη λειτουργία. Παρακαλούμε λάβετε υπόψην σας ότι εάν αποφασίσετε να μην μας παρέχετε αυτές τις πληροφορίες, ενδέχεται να μην μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας ως εγγεγραμμένος χρήστης ή να μην μπορείτε να απολαύσετε αυτές τις υπηρεσίες ή λειτουργίες.
Ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με την Πλατφόρμα μας, π.χ. ανάλογα με τις υπηρεσίες, προϊόντα ή λειτουργίες που θέλετε να λάβετε, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

ΣΚΟΠΟΣ + πληροφορίες

1. Για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας ως χρήστη της Πλατφόρμας. Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Πλατφόρμα μας, πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να σας αναγνωρίσουμε ως χρήστη της Πλατφόρμας και για να σας δώσουμε πρόσβαση στις διάφορες λειτουργίες, προϊόντα , και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα προς εσάς λόγω της ιδιότητάς σας ως εγγεγραμμένου χρήστη. Μπορείτε να ακυρώσετε τον λογαριασμό εγγεγραμένου χρήστη επικοινωνώντας μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@theblenderhouse.com.
2. Για την ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που έχετε συνάψει μαζί μας στην Πλατφόρμα Αυτός ο σκοπός περιλαμβάνει την επεξεργασία των δεδομένων σας, κυρίως για:
▪ Να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τις ενημερώσεις ή τις ενημερωτικές ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τις λειτουργίες, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για τις οποίες έχει συναφθεί σύμβαση,
συμπεριλαμβανομένης της αποστολής ερευνών ποιότητας και προκειμένου να μπορο να καθορίσουμε το βαθμό ικανοποίησης του πελάτη σχετικά με την παρεχόμενη υπηρεσία.
▪ Να διαχειριστούμε τη πληρωμή των προϊόντων που αγοράζετε, ανεξάρτητα από τη διαδικασία πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε. Για παράδειγμα:
▪ Να ενεργοποιήσουμε τους απαραίτητους μηχανισμούς προκειμένου να αποφύγουμε πιθανή απάτη εναντίον σας και εναντίον μας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αγοράς. Εάν θεωρήσουμε ότι η συναλλαγή μπορεί να είναι δόλια, αυτή η επεξεργασία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μπλοκάρουμε τη συναλλαγή.
▪ Να διαχειριστούμε πιθανές επιστροφές αφότου έχετε πραγματοποιήσει μια αγορά και να διαχειριστούμε αιτήματα για πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα προϊόντων, κρατήσεις προϊόντων μέσω της πλατφόρμας.
▪ Για σκοπούς τιμολόγησης και για να θέσουμε στη διάθεσή σας τιμολόγια των αγορών που έχετε κάνει μέσω της Πλατφόρμας.
▪ Για να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες διαθέσιμες λειτουργίες ή υπηρεσίες, όπως η αγορά, η διαχείριση και η χρήση της Κάρτας Δώρου ή της Επιταγής Δώρου.

3. Για να ανταποκριθούμε στα αιτήματα και τις αιτήσεις που υποβάλλετε μέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών Επεξεργαζόμαστε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για τη διαχείριση ή την επίλυση του αιτήματος ή της αίτησής σας.
4. Για σκοπούς μάρκετινγκ Αυτός ο σκοπός περιλαμβάνει την επεξεργασία των δεδομένων σας, κυρίως:
▪ Αν και όταν εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο, θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να διαχειριστούμε την εγγραφή σας, συμπεριλαμβανομένης της αποστολής εξατομικευμένων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας μέσω διαφόρων μέσων (όπως email ή SMS).
▪ Αντίστοιχα, λάβετε υπόψη ότι αυτή η επεξεργασία δεδομένων περιλαμβάνει την ανάλυση του προφίλ σας ως χρήστη ή πελάτη για να καθορίσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας και, συνεπώς, ποια προϊόντα και υπηρεσίες ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ σας κατά την αποστολή των πληροφοριών προς εσάς. Για παράδειγμα, με βάση τις αγορές και το ιστορικό περιήγησής σας (δηλ. Ανάλογα με τα προϊόντα στα οποία κάνατε κλικ), θα σας κάνουμε προτάσεις για προϊόντα που πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρουν και, αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, θα σας παρέχουμε την λειτουργία “ανάκτησης καλαθιού”.
▪ Να θυμάστε ότι μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή μέσω των οδηγιών που παρέχονται σε κάθε ενημέρωση.
▪ Να διεξάγουμε προωθητικές ενέργειες (για παράδειγμα, για την οργάνωση διαγωνισμών ή για την αποστολή λίστας των προϊόντων που έχετε αποθηκεύσει στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποδεικνύετε). Συμμετέχοντας σε οποιαδήποτε προωθητική ενέργεια, μας εξουσιοδοτείτε να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε μοιραστεί μαζί μας ανάλογα με την προωθητική ενέργεια και μπορούμε να τα κοινοποιήσουμε μέσω διαφόρων μέσων όπως τα κοινωνικά δίκτυα ή την ίδια την Πλατφόρμα. Σε κάθε προωθητική ενέργεια στην οποία συμμετέχετε, θα σας παρέχονται οι όροι και οι προϋποθέσεις όπου θα σας παρέχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας.
▪ Να κυκλοφορήσουμε φωτογραφίες ή εικόνες που έχετε μοιραστεί δημοσίως στην Πλατφόρμα ή μέσω των καναλιών μας στα κοινωνικά δίκτυα, με την προϋπόθεση ότι μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό.

5. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας Εάν εισέλθετε στην Πλατφόρμα μας, σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα περιήγησής σας για σκοπούς ανάλυσης και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την Πλατφόρμα μας και έτσι να μπορέσουμε να εισάγουμε βελτιώσεις σε αυτήν.
Επιπρόσθετα, μερικές φορές διεξάγουμε έρευνες ποιότητας και ενέργειες με στόχο να γνωρίζουμε το βαθμό ικανοποίησης των πελατών και των χρηστών μας και να εντοπίζουμε εκείνους τους τομείς στους οποίους μπορούμε να βελτιωθούμε.

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Οι νόμιμες βάσεις που μας επιτρέπουν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα εξαρτάται επίσης από τον σκοπό για τον οποίο τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται στον κατωτέρω πίνακα:

Σκοπός Νομιμοποίηση
1. Διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας Επεξεργαζόμαστετα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση των όρων που διέπουν τη χρήση της Πλατφόρμας. Με άλλα λόγια, προκειμένου να μπορείτε να εγγραφείτε ως χρήστης στην Πλατφόρμα, πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε την εγγραφή σας.
2. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιώn Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας γιατί είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών με εσάς.
Ορισμένες επεξεργασίες δεδομένων που σχετίζονται με τη διαδικασία αγοράς ενεργοποιούνται μόνο επειδή το ζητάτε ή το εγκρίνετε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στη δική σας συγκατάθεση.

Πιστεύουμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να προβούμε στους απαραίτητους ελέγχους για να ανιχνεύσουμε και να αποτρέψουμε ενδεχόμενη απάτη όταν κάνετε μια αγορά. Αντιλαμβανόμαστε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων έχει θετικό πρόσημο για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη όταν πραγματοποιείται η πληρωμή μιας αγοράς και ειδικά για εσάς, καθώς αυτό μας επιτρέπει να λάβουμε μέτρα για να σας προστατεύσουμε από απόπειρες απάτης που γίνονται από τρίτους.

3. Εξυπηρέτηση Πελατών Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να ανταποκριθούμε στα αιτήματα ή τα ερωτήματα που εγείρονται από εσάς μέσω των διαφόρων υφιστάμενων διαύλων επικοινωνίας. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς, στο μέτρο που μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε επαρκώς και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που εγείρετε.
Όταν επικοινωνείτε μαζί μας, ειδικά για τη διαχείριση συμβάντων που σχετίζονται με την παραγγελία σας ή με το προϊόν / υπηρεσία που αποκτήθηκε μέσω της Πλατφόρμας, η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για την εκτέλεση της σύμβασης αγοράς.

Όταν το ερώτημά σας σχετίζεται με την άσκηση των δικαιωμάτων σας για τα οποία σας ενημερώνουμε παρακάτω ή με αξιώσεις σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας, νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας είναι για τη συμμόρφωσή μας με νόμιμες υποχρεώσεις μας.

4. Μάρκετινγκ Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ λογω της συγκατάθεσης που μας δίνετε π.χ. όταν αποδέχεσθε να λαμβάνετε εξατομικευμένες
πληροφορίες μέσω διάφορων μέσων ή όταν αποδεχθείτε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια ή για να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες σας στην Πλατφόρμα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας.
Προκειμένου να σας προβάλλουμε εξατομικευμένες πληροφορίες, θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να καταρτίσουμε ένα προφίλ με τις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς (όπως η περιήγηση που κάνετε, τις προτιμήσεις ή το ιστορικό αγορών σας) και τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε, όπως το εύρος ηλικίας ή τη γλώσσα, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή σας επιτρέπει να βελτιώσετε την εμπειρία σας ως χρήστης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
5. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να αναλύσουμε τη χρηστικότητα της Πλατφόρμας και το βαθμό ικανοποίησης των χρηστών, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή ο σκοπός της είναι να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών και να προσφέρει υπηρεσία υψηλότερης ποιότητας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Ο χρόνος διατήρησης των δεδομένων σας θα εξαρτηθεί από τους σκοπούς για τους οποίους τα επεξεργαζόμαστε, όπως εξηγείται παρακάτω:

Σκοπός Περίοδος διατήρησης
1. Για τη διαχείριση της εγγραφής σας ως χρήστη της Πλατφόρμας Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που παραμένετε εγγεγραμμένος χρήστης (δηλαδή μέχρι να αποφασίσετε να διαγραφείτε).
2. Ανάπτυξη, εκπλήρωση και εκτέλεση της σύμβασης αγοράς ή παροχής υπηρεσιών Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τη διαχείριση της αγοράς των προϊόντων ή των υπηρεσιών που έχετε αποκτήσει, συμπεριλαμβανομένων τυχόν επιστροφών, παραπόνων ή αξιώσεων που σχετίζονται με την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας.
3. Εξυπηρέτηση Πελατών Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας.
4. Μάρκετινγκ Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας μέχρι να διαγραφείτε ή να ακυρώσετε την εγγραφή σας στο Ενημερωτικό δελτίο.
Εάν συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για μια περίοδο 6 μηνών από τη λήξη της ενέργειας.
5. Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας.

Ανεξάρτητα από το πώς επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ

Για την εκπλήρωση των σκοπών που αναφέρονται στην Πολιτική Απορρήτου και Cookies, είναι απαραίτητο να δώσουμε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους που μας παρέχουν υποστήριξη στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, και συγκεκριμένα:
▪ Οργανισμούς εντοπισμού και πρόληψης της απάτης,
▪ Παρόχους υπηρεσιών τεχνολογίας,
▪ Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών εφοδιασμού, μεταφοράς και παράδοσης,
▪ Συνεργάτες και παρόχους υπηρεσιών που σχετίζονται με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση.

Η σχέση της εταιρείας με τα datacenters διέπεται από επίσημες συμβάσεις και είναι σύμφωνη με την ελληνική νομοθεσία και την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.”

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιωματά σας. Λαμβάνοντας εσάς υπόψιν, έχουμε συμφωνήσει ότι μπορείτε να ασκήσετε τα διθκαιώματά σας χωρίς κόστος, γράφοντας μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@theblenderhouse.com) αναφέροντας απλώς σε εμάς τον λόγο του αιτήματός σας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε. Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας.
Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:
● Να μας ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς. Σας υπενθυμίζουμε ότι αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της Πλατφόρμας, μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτές τις πληροφορίες στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα.
● Να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα δεδομένα που έχουμε. Να θυμάστε ότι εάν είστε εγγεγραμμένος χρήστης της Πλατφόρμας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην ενότητα που αντιστοιχεί στα προσωπικά σας δεδομένα για να τροποποιήσετε ή να επικαιροποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Εν πάση περιπτώσει, να λάβετε υπόψη σας ότι με την ενεργή παροχή των προσωπικών δεδομένων σας σε εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, εγγυάστε ότι αυτά είναι αληθή και ακριβή και συμφωνείτε να μας ειδοποιήσετε για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίησή τους. Την αποκλειστική ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες ή ζημίες που προκλήθηκαν στην Πλατφόρμα ή στο πρόσωπο που είναι υπεύθυνο για την Πλατφόρμα ή σε οποιονδήποτε τρίτο, λόγω συμπλήρωσης εσφαλμένων, ανακριβών ή ελλιπών πληροφοριών στα έντυπα εγγραφής, φέρει ο χρήστης. Παρακαλούμε να θυμάστε ότι κατά γενικό κανόνα θα πρέπει να παρέχετε μόνο τα δικά σας προσωπικά δεδομένα, και όχι δεδομένα τρίτων, εκτός από το βαθμό που αυτό επιτρέπεται σύμφωνα μετην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies.
● Να ζητήσετε από μας να διαγράψουμε τα δεδομένα σας στο βαθμό που δεν είναι πλέον απαραίτητα για το σκοπό για τον οποίο πρέπει να να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε όπως σας έχουμε ήδη εξηγησει ανωτέρω ήόταν δεν νομιμοποιούμαστε πλέον να τα επεξεργαζόμαστε.
● Να μας ζητήσετε να ακυρώσουμε ή περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε.
Αν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας για οποιοδήποτε σκοπό, έχετε επίσης το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή. Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας εξηγούνται στην ενότητα, στην οποία εξηγούμε για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας.
Όταν νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας βάσει της συγκατάθεσής σας ή για την εκτέλεση της σύμβασης, όπως εξηγείται παραπάνω, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε σε δομημένη μορφή, που χρησιμοποιείται ευρέως και είναι αναγνώσιμη από μια μηχανή, προκειμένου να τα μεταδώσετε απευθείας σε άλλο νομικό πρόσωπο χωρίς προσκόμματα από πλευράς μας.
Επιπρόσθετα, όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον μας, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας.

Τέλος, σας ενημερώνουμε για το δικαίωμά σας να υποβάλετε καταγγελία στην αρμόδια ρυθμιστική αρχή, ιδίως ενώπιον:

– της Ελληνικής Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,15510&_dad=portal&_schema=PORTAL)

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΡΙΤΩΝ

Προσφέρουμε λειτουργίες ή υπηρεσίες που απαιτούν να επεξεργαστούμε τα προσωπικά δεδομένα τρίτου μέρους που μας παρέχετε, όπως στην περίπτωση της ενεργοποίησης και αποστολής της Επιταγής Δώρου ή της διαχείρισης του αιτήματος για Επιταγή Δώρου. Αν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα τρίτων, εγγυάστε ότι τους έχετε ενημερώσει για τους σκοπούς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επεξεργαστούμε τα προσωπικά τους δεδομένα.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ COOKIES

Ενδέχεται να τροποποιήσουμε τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies όταν το κρίνουμε απαραίτητο. Σε περίπτωση που το πράξουμε, θα σας ειδοποιήσουμε με διάφορους τρόπους μέσω της Πλατφόρμας (για παράδειγμα, μέσω ενός banner, ενός αναδυόμενου παραθύρου ή μιας ειδοποίησης push) ή ενδέχεται να σας αποστείλλουμε ακόμη και ειδοποίηση στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όταν η εν λόγω αλλαγή είναι σημαντική για το απόρρητό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τις αλλαγές, να τις αξιολογήσετε και, κατά περίπτωση, να εναντιωθείτε ή να διαγραφείτε από μια υπηρεσία ή λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Cookies σε περίπτωση που πραγματοποιήσουμε μικρές αλλαγές ή να εισαγάγουμε κάποια διαδραστική βελτίωση, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα ότι θα τη βρίσκετε πάντοτε ως μόνιμο σημείο πληροφόρησης στην Ιστοσελίδα και στην Εφαρμογή μας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ COOKIES

Χρησιμοποιούμε cookies και παρόμοιες συσκευές για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας στην Πλατφόρμα, για να κατανοήσουμε πώς αλληλεπιδράτε μαζί μας και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μπορούμε να σας δείξουμε διαφημίσεις με βάση τις συνήθειες περιήγησής σας. Παρακαλούμε να διαβάσετε την Πολιτική Cookies για να κατανοήσετε λεπτομερέστερα τα cookies και παρόμοιες συσκευές που χρησιμοποιούμε, το σκοπό τους και άλλες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Τι είναι τα cookies;

Πληροφορίες σχετικά με τα Cookies

Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που ο ιστότοπος εγκαθιστά στον υπολογιστή σας, το τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, με πληροφορίες για την περιήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο. Τα cookies είναι απαραίτητα γιατί διευκολύνουν και κάνουν φιλικότερη την περιήγηση, χωρίς να βλάπτουν τον υπολογιστή σας.
Παρόλο που σε αυτήν την πολιτική ο γενικός όρος cookies χρησιμοποιείται από τον ιστότοπο ως βασική μέθοδος αποθήκευσης πληροφοριών, ο χώρος “τοπικής αποθήκευσης” του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιείται για τους ίδιους σκοπούς όπως και τα cookies.Με αυτή την έννοια, όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ενότητα ισχύουν και για αυτή την “Τοπική Αποθήκευση”.

Για ποιο σκοπό χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτόν τον ιστότοπο;
Τα cookies αποτελούν απαραίτητο παράγοντα για τον τρόπο λειτουργίας του ιστότοπού μας. Ο βασικός στόχος που έχουν τα cookies μας είναι η βελτίωση της εμπειρίας περιήγησής σας. Για παράδειγμα, τα cookies μας βοηθούν να απομνημονεύσουμε τις προτιμήσεις σας (γλώσσα, χώρα, κτλ.) κατά την περιήγηση και στις μελλοντικές επισκέψεις.
Οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται στα cookies επιτρέπουν εκτός των άλλων τη βελτίωση της ιστοσελίδας, μέσω αξιολόγησης των αριθμών και μοτίβων χρήσης, την προσαρμογή του ιστότοπου στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών, την βελτιωμένη ταχύτητα των αναζητήσεων, κ.λπ.
Σε μερικές περιπτώσεις, με προηγούμενη συγκατάθεσή σας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα cookies, τις ετικέτες ή άλλα παρόμοια συστήματα για να λάβουμε πληροφορίες που μας επιτρέπουν να σας δείξουμε από την ιστοσελίδα μας ή τις ιστοσελίδες τρίτων ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο,διαφημίσεις που βασίζονται στην ανάλυση των συνηθειών περιήγησης που έχετε.

Για ποιους σκοπούς ΔΕΝ χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο;
Δεν αποθηκεύουμε στα cookies που χρησιμοποιούμε ευαίσθητες πληροφορίες, προσωπικής αναγνώρισης όπως είναι η διεύθυνσή σας, ο κωδικός πρόσβασής σας, τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, κ.λπ.

Ποιος χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies;
Οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στα cookies του ιστότοπου μας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς, με εξαίρεση αυτών που παρακάτω θα προσδιοριστούν ως “cookie τρίτων”, τα οποία χρησιμοποιούν και διαχειρίζονται εξωτερικές εταιρείες για να μας παρέχουν υπηρεσίες που ζητούμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες και την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγησή του στον ιστότοπό μας. Οι κυριότερες υπηρεσίες για όσους χρησιμοποιούν αυτά τα “cookies τρίτων” είναι η λήψη στατιστικών πρόσβασης και η εγγύηση των πραγματοποιημένων συναλλαγών πληρωμής.

Πώς μπορώ να αποφύγω την χρήση των cookies σε αυτόν τον ιστότοπο;
Αν προτιμάτε να αποφύγετε τη χρήση των cookies σε αυτήν τη σελίδα λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω περιορισμούς, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας τη χρήση των cookies και μετά να διαγράψετε τα cookies που έχουν αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας, τα οποία συσχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυνατότητα αποφυγής χρήσης των cookies οποιαδήποτε στιγμή.

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω και να διαγράψω την χρήση των cookies;
Για να περιορίσετε, αποκλείσετε ή να διαγράψετε τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε ανά πάσα στιγμή, να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας σύμφωνα με τους κανόνες που υποδεικνύουμε παρακάτω. Παρόλο που η παραμετροποίηση κάθε προγράμματος περιήγησης είναι διαφορετική, η ρύθμιση των cookies γίνεται συνήθως από το μενού των “ “Προτιμήσεων” ή των “Εργαλείων”. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ρύθμιση των cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας, συμβουλευθείτε το μενού “Βοήθεια” του προγράμματός σας.

Ποια συγκεκριμένα cookies χρησιμοποιεί αυτός ο ιστότοπος και για ποιούς σκοπούς;
Στη συνέχεια αναφέρουμε τα cookies, τις ετικέτες ή άλλα παρόμοια συστήματα που χρησιμοποιούνται από αυτόν τον ιστότοπο, μαζί με πληροφορίες σχετικά με αυτά.

Session Cookies ή προσωρινά. Τα cookies αυτά διαγράφονται όταν ολοκληρωθεί η συνεδρία και δεν διατηρούν στοιχεία του χρήστη, είτε σε απλή, είτε σε κωδικοποιημένη μορφή.

Permanent Cookies ή μόνιμα. Επίσης ονομάζονται μόνιμα cookie ή αποθηκευμένα cookies, που αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο ενός χρήστη μέχρι να λήξει ή μέχρι ο χρήστης να διαγράψει το cookie.

Third-party cookies. Ένα cookie τρίτου μέρους είναι αυτό που τοποθετείται στο σκληρό δίσκο ενός χρήστη από μια τοποθεσία Web από έναν τομέα διαφορετικό από αυτόν που επισκέπτεται κάποιος χρήστης. Όπως συμβαίνει με τα τυπικά cookies, τα third-party cookies τοποθετούνται έτσι ώστε ένας ιστότοπος να μπορεί να θυμάται κάτι σχετικά με εσάς αργότερα. Και οι δύο χρησιμοποιούνται συνήθως για την αποθήκευση προτιμήσεων περιήγησης και προσωποποίησης και πληροφοριών παρακολούθησης. Ωστόσο, τα cookies αυτά καθορίζονται συχνά από τα διαφημιστικά δίκτυα στα οποία ένας ιστότοπος μπορεί να εγγραφεί, με την ελπίδα να αυξήσει τις πωλήσεις ή να χτυπήσει τις σελίδες. Τα cookies αυτά συχνά αποκλείονται και διαγράφονται μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης και των ρυθμίσεων ασφαλείας, όπως η ίδια πολιτική προέλευσης.

Αυτό το πλαίσιο επισκόπησης δεδομένων θα ενημερώνεται με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα καθώς αλλάζουν οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, μερικές φορές κατά την ενημέρωση, ενδέχεται το πλαίσιο πληροφόρησης να σταματήσει να περιλαμβάνει κάποιο cookie, κάποια ετικέτα ή άλλα παρόμοια συστήματα, παρ’ όλο που θα πρόκειται πάντα για συστήματα με τους ίδιους σκοπούς που αναφέρονται στο παρόν πλαίσιο.

    free shipping over €50 in Greece free returns within 30 days of purchase
Eshop development by go creations
© 2021 The Blender House | All Rights Reserved